Gebedsvlaggen aan de Mekong in Qapugtang-Zadoi

Werkcode: 221 338 Kopieer de werkcode

Theo Molenaar profielfoto Gebedsvlaggen zijn katoenen doeken bedrukt met mantra's. De kleuren staan voor de elementen. Tibetanen geloven dat bij het wapperen van de vlaggen de mantra's en gebeden opstijgen naar de goden, die voorspoed brengen aan de ophanger, zijn familie, vrienden en bekenden. Gebedsvlaggen worden opgehangen bij kloosters, bij stupa's en op bergpassen.

Dit werk wordt aangeboden door Theo Molenaar

Belangstelling voor fotografie had ik al voor ik ging reizen. Maar het is gedurende het reizen dat die belangstelling zich verder heeft ontwikkeld. Mijn eerste verre reis was naar Indonesie. Daarna volgden Mexico, Turkije, Thailand en Maleisië. Waarop het tijd werd voor een langere reis.Met een enkeltje Bombay en een vaag plan vertrekken en ruim zes maanden later met de trein terugkomen uit Beijing. Het gevoel te beschikken over een oceaan van tijd omgeven door dampkring aan vrijheid. En de herinneringen die na een jaar bijna op de dag nauwkeurig waren blijven hangen, terwijl die aan de maanden ervoor al niet meer waren dan een samenvatting van herhalende feiten.De verwondering die je ervaart vraagt er om om vastgelegd te worden. In beelden en verhalen. Dat ben ik steeds blijven doen en uiteindelijk zijn dat mijn belangrijkste bezigheden geworden.Reisfotografie omvat veel aspecten van de fotografie: landschap, portret, reportage, straatbeelden en seriematig werken. En het leidt tot ervaring met zeer uiteenlopende omstandigheden, zowel qua licht als qua omgeving en interactie met mensen, dat laaatste vaak gehandicapt door het ontbreken van een gemeenschappelijke taal.Reizen is beleven. Fotograferen is kijken.En uit kijken en beleven volgen als bijna vanzelf verhalen.

Meer weten over Theo Molenaar?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Victor Burgmeijer
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
joke voortman
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
P.M.E dap-van Dap-van meura
Nederland
5 / 5

Top.
Prettig contact, snelle afhandeling, degelijk verpakt. En het werk hang werkelijk prachtig aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Thea
Nederland
5 / 5

Super!
Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Cynthia Deelstra
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Sturdy packed, clear description to assemble the frame with canvas. The result is beautiful. (Original) Stevig verpakt, duidelijke beschrijving om het frame met doek in elkaar zetten. Het resultaat is prachtig.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
André
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Ger
Nederland
4 / 5

Prima gemaakt
Ik had wat wensen die perfect zijn toegepast. Wat handig zou zijn is de bezorgtijd te vermelden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Patrick
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Gebedsvlaggen aan de Mekong in Qapugtang-Zadoi van Theo Molenaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden