Monnik in het Upper Gar monastery

Werkcode: 221 310 Kopieer de werkcode

Theo Molenaar profielfoto Het Upper Gar Monastery ligt geïsoleerd op tientallen kilometers van de bewoonde wereld tegen een steile rotswand aan. De monniken in dit klooster staan hoog in aanzien. Op de achtergrond het goudkleurig dak van een klein heiligdom.

Dit werk wordt aangeboden door Theo Molenaar

Belangstelling voor fotografie had ik al voor ik ging reizen. Maar het is gedurende het reizen dat die belangstelling zich verder heeft ontwikkeld. Mijn eerste verre reis was naar Indonesie. Daarna volgden Mexico, Turkije, Thailand en Maleisië. Waarop het tijd werd voor een langere reis.Met een enkeltje Bombay en een vaag plan vertrekken en ruim zes maanden later met de trein terugkomen uit Beijing. Het gevoel te beschikken over een oceaan van tijd omgeven door dampkring aan vrijheid. En de herinneringen die na een jaar bijna op de dag nauwkeurig waren blijven hangen, terwijl die aan de maanden ervoor al niet meer waren dan een samenvatting van herhalende feiten.De verwondering die je ervaart vraagt er om om vastgelegd te worden. In beelden en verhalen. Dat ben ik steeds blijven doen en uiteindelijk zijn dat mijn belangrijkste bezigheden geworden.Reisfotografie omvat veel aspecten van de fotografie: landschap, portret, reportage, straatbeelden en seriematig werken. En het leidt tot ervaring met zeer uiteenlopende omstandigheden, zowel qua licht als qua omgeving en interactie met mensen, dat laaatste vaak gehandicapt door het ontbreken van een gemeenschappelijke taal.Reizen is beleven. Fotograferen is kijken.En uit kijken en beleven volgen als bijna vanzelf verhalen.

Meer weten over Theo Molenaar?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.697 klanten geven ons een 4,7 / 5

Bertina
Nederland
5 / 5

heel blij
grote keuze bij Werk aan de muur . Wilde iets voor op het toilet en ben leuk geslaagd met een subtiel kunstwerk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
John
Nederland
4.5 / 5

Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
FCO SECURITY
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Marleen Debuck (Leen)
Nederland
4 / 5

Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Henriette de Deugd
Nederland
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Birgit
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Monnik in het Upper Gar monastery van Theo Molenaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 6 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!